LIJSTJESTIJD! x #NANOUK GIVE AWAY

Leuk en praktisch het gaat niet altijd hand in hand maar voor Lijstjestijd geldt dat wel!

 

 

Lijstjestijd is een nieuw online platform ontwikkeld door Tom en Tine, die toen ze de geboortelijst voor hun jongste telg wouden samenstellen beseften dat ze hun beperkt voelden in hun keuze. Ze vonden veel leuke winkels maar nergens was er de juiste mix van wat zij juist wilden. Zo kwamen ze op het idee Lijstjestijd te ontwikkelen op dit online platform pinden ze alle artikels inclusief maat, prijs en link uit verschillende online shops samen. Vrienden konden na de geboorte van kleine Pim op lijstjestijd een cadeautje uitkiezen naar eigen budget. 

 

Iedereen was zo enthousiast dat Tom en Tine dit verder hebben uitgewerkt tot een volwaardig platform waar iedereen een eigen lijstje kan aanleggen je hebt de keuze uit een aantal leuke Belgische webshop zoals oa.  www.nanoukofficial.com maar ook alle andere webshops over de hele wereld. 

 

Ik vind het superhandig voor onze kids bijvoorbeeld zij hebben al heel veel en bij al die speciale gelegenheden krijg ik van alle oma's, tantes... de vraag: Wat kunnen ze gebruiken? En dan begint het geheugenspelletje weer...Op heldere momenten ( deze zijn zeldzaam ;-)) kan ik me nog iets herinneren.  Maar nu kunnen ze zelf hun lijstje samenstellen.. Praktisch en Leuk!

 

Maak ook een lijstje op : www.lijstjestijd.be

 

Oja en jullie willen waarschijnlijk ook graag weten wat te doen om deze leuke Tigresse sweater te winnen?

 

Wel volg @nanoukofficial en @lijstjestijd op Instagram en tag je favoriete Tigresse girlfriend in de comments. 
We maken de winnaar bekent op 1 mei op Instagram en via de nieuwsbrief van Lijstjestijd. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

EXCLUSIVE DESIGNS
EXCLUSIVE DESIGNS
SAVE PAYMENT
SAVE PAYMENT
SUSTAINABLE APPROACH
SUSTAINABLE APPROACH
BIO COTTON
BIO COTTON