NEW CHALLENGES

Binnenkort een nieuw jaar en een nieuwe uitdaging. Naast onze kledinglijn #NANOUK zal ik me ook vervoegen aan het team van Anthony Boelaert interieurarchitectuur, als interieur styliste.

 

Ik stop dus zeker niet met het influencer gebeuren of met nieuwe collecties uitbrengen er komt gewoon een nieuwe tak bij.

 

Het is een logische beslissing: al jaren kijk ik mee achter de schermen en geef ik ook ideeën aan.  Wanneer deze tot leven komen geeft dit steeds een geweldige voldoening om hier deel van uit te maken.

We gaan nu een stapje verder en ik zal als interieurstyliste een aanvulling zijn op het ontwerp en maatwerk van mijn man, om meer leven en persoonlijkheid in het ontwerp te weven ga ik met alle info van de klant op zoek naar meubels, materialen, en decoratie die passen bij hun huis en de sfeer van het ontwerp.

 

Los van Anthony kunnen mensen me ook inhuren voor interieuradvies. Anthony zal in 2018 ook een eigen meubelcollectie launchen. Nog heel wat werk voor de boeg maar we kunnen niet wachten om deze pareltjes voor te stellen aan het grote publiek.

 

Voor degene die men man nog niet kennen ;-)

 

Er staan 7 internationale interieur awards te blinken in ons bureau, dit hadden we nooit durven dromen toen Anthony 15 jaar geleden begon.

Hij werd initieel bekend door diverse horecaprojecten zoals: Café de Paris, Bar à manger, Les flots bleus, Put19, Old Fisher ect,… Maar het bekendste is toch De Ghelamco Arena meer  dan 1,3hectare interieur, gebeurt niet veel dat je een interieurproject in Hectare kan uitdrukken maar toch ;-) Ondertussen werkt hij voor Ghelamco, businesscentra uit over het hele land. Hij blijft uiteraard ook actief op de high end residentiële markt in en rond Knokke. Hier voelen we dat de vraag nog steeds stijgt. Om deze klanten een complete service aan te bieden zal ik het Anthony Boelaert Team vervoegen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

EXCLUSIVE DESIGNS
EXCLUSIVE DESIGNS
SAVE PAYMENT
SAVE PAYMENT
BIO COTTON
BIO COTTON
FREE SHIPPING
FREE SHIPPING