VERSO SKINCARE

Verso is een scandinavisch cosmeticamerk dat nog maar sinds enkele jaren op de markt verscheen.

 

Ze konden zich meteen onderscheiden van de rest door hun formule en packaging.

 

 

Verso staat voor het latijnse “ Versare”, wat omdraaien betekent, met deze ambitieuze naam beweren ze met Verso de tijd voor de huid te kunnen omdraaien. Deze huidverzorging werd ontwikkeld door Lars Fredriksson, Fredriksson is niet aan zen proefstuk toe hij ontwikkelde verschillende awardwinning skincare producten.

 

Maar Verso is heel speciaal, en dit door het nieuwe vitamine A-derivaat die 8 maal krachtiger is dan traditionele retinol.  Normaal leidt een hoge dosis Vitamine A tot huidirritatie en mag men het niet gebruiken in direct zonlicht. Doordat Fredriksson het combineerde met het onstekingswerende Kurkuma en het versterkende Niacinamide kunnen de producten dagelijks gebruikt worden.

 

 

Verso stimuleert de productie van collageen en verhoogt de stroom van voeding aan de huid, wat leidt tot verbeterde huidelasticiteit, een gelijkmatigere huidtoon en een vermindering in lijnen en rimpels.

Ik zelf gebruik:

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

NR 2 / DAYCREAM 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NR 5 / SUPER EYE SERUM 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NR 6 / LIP SERUM 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NR 7/ SUPER FACIAL OIL 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 NR 8 REVIVING MASK AND EYE MASK 

Mijn bevindingen:

 

 

Het is de tweede maal dat ik begin met een Verso kuur, was even terug overgeschakeld naar La Mer.  Maar ik moet toegeven dat op dit moment Verso toch weer beter is voor mijn huid. In April dit jaar kreeg ik een acné aanval wat ongewoon is voor mijn huid maar dit was volledig te wijten aan stress en slaap te kort. Het werd zo erg dat de dermatoloog me het sterke product Isotretinoïne voorschreef om de acné te behandelen.

 

Ik mocht enkel een comedogene dagcrème op voorschrift gebruiken. Toen deze op was ben ik tegen de regels in toch voorzichtig Verso beginnen gebruiken en mijn huid voelt beter dan met de dagcrème op voorschrift.

 

 Mijn huid is nog droog door de Isotretinoïne maar de Verso producten vangen dit heel goed op.

 

Zoals alles van kwaliteit hangt ook aan Verso een prijskaartje, maar deze producten zijn zeker hun geld waard.

 

Ben je op zoek naar een verandering voor je huid? Dan zou ik zeker niet twijfelen en mezelf trakteren op een assortiment Verso producten.  Veel succes!

 

Verso wordt verdeeld door het ambitieuze Csa Agency en kan je vinden in de volgende high end cosmetica stores:

 

 

 

-       Blos shop (online)  https://www.blos-shop.com

-       Fin du jour( Gent, Kortrijk, Antwerpen)  https://www.findujour.com

-       Verso (Antwerp) http://www.verso.com

-       Kroonenandbrown (Brussel)  http://www.kroonenandbrown.com

-       Sandra bruyns ( Hoogstraten) http://www.sandrabruyns.be

Reactie schrijven

Commentaren: 0

EXCLUSIVE DESIGNS
EXCLUSIVE DESIGNS
SAVE PAYMENT
SAVE PAYMENT
SUSTAINABLE APPROACH
SUSTAINABLE APPROACH
BIO COTTON
BIO COTTON